Mascot International A/S forlenger

sponsoravtalen med Silkeborg IF
Silkeborg IF - MASCOT® WORKWEAR - 2013
3. Juni 2013

MASCOT vil fortsatt være både hovedsponsor og stadionsponsor for Silkeborg IF.

MASCOT har forlenget sin samarbeidsavtale med Silkeborg IF Invest A/S. Derfor fortsetter MASCOT både som hovedspnsor og stadionsponsor på MASCOT PARK. Avtalen løper som minimum i ytterligere et år - til utgangen av 2014 - og vil bli forlenget med enda et år hvis Silkeborg IF rykker opp i Superligaen til neste sommer.

- Vi er veldig glad for den oppbakning MASCOT viser oss til tross for at våres status som Nordicbet-liga hold i den kommende sesong. Derfor er vår hovedsponsor eksponent for det sammenhold som er tvingende nødvendig hvis Silkeborg raskest mulig skal kunne vende tilbake til Superligaen igjen, sier adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest A/S

Både Silkeborg IF og Mascot international har vært glade for samarbeidet som ble inngått i 2011, og det er de gode relasjoner som har fått MASCOT til å forlenge.

- Fotball er et godt sted for oss å nå ut til våres primære målgruppe, og det forretningsmessige aspekt i den slags investeringer som vi snakker om her vil alltid veie tungt for MASCOT. Men det er klart at når virkeligheten i neste sesong er på nestbeste nivå for Silkeborg IF, er det mere hjertet enn den forretningsmessige sans som snakker. Vi har et riktig godt samarbeide med Silkeborg IF Invest,og det vil vi gjerne fortsett med. Derfor er det en fornuftig avtale, vi er blitt enige om med en innebygget option om forlengelse, når det er forhåpentlig heter Superliga igjen fra sesongstart 2014, sier adm. direktør i MASCOT, Michael Grosbøl.

Michael Grosbøl - 2011
Kent Madsen - 2011
Michael Grosbøl
Adm. direktør
Mascot International A/S
Kent Madsen
Adm. direktør
Silkeborg IF Invest A/S