Fargerik

sommer
Grønn MASCOT® UNIQUE - 2013
27. Mai 2013

MASCOTs nye arbeidsserie gir en rik mulighet for å gå en fargerik sommer i møte. Med 8 tofargede fargekombinasjoner i gjennemtenkt design, kan brukere i alle fag få ny sommergarderobe.

MASCOT®UNIQUE heter serien som MASCOT har lansert denne våren. Nå kommer den nye grønne farge også med og gir enda flere kombinasjonsmuligheter.

Shorts med super passform

Til sommeren er selvfølgelig seriens shorts i fokus. Shorts har akkurat som seriens andre benklær en super passform konstruert med en kile på innersiden av benene. Den gir en økt bevegelsesfrihet, og så er det ingen sømmer som irriterer når du beveger deg. Shorts har også alle smarte detaljer som f.eks. en romslig lårlomme med mulighet for individuell oppdeling, og nykonstruerte forlommer med god inngang og en skjult mobillomme. Alle shorts er sydd i et lett twill-materiale.

Pressesenter 2013 - UNIQUE

Kjølende bukser i sommervarmen

Til tross for sommerens varme, kan man likevel godt ha bruk for de lange bukser - spesielt hvis du ligger på kne daglig, og har bruk for dine kneputelommer og kneputer. MASCOT®UNIQUE rommer også en hel rekke produkter med et innhold av Tencel® som er laget av eukalyptustrær, og som derfor er en naturlig fiber. Foruten å være super myk, er den fukttransporterende og temperaturkontrollerende. Tencel® er faktisk 50% mere absorberende enn bomull og har derfor er super komfort. Med andre ord er de super velegnet i sommervarmen, da Tencel® gjør buksene ganske kjølende og samtidig super svettetransporterende. Samtidig har produktene alle de gode egenskaper fra polyester - slitestyrke, formstabilitet og holdbarhet vask etter vask. Blandingen av Tencel® og polyester samler de beste egenskaper fra to materialer. MASCOT har selv vært i laboratoriet for å utvikle den særlige metervare.

Alle produkter er tilgjengelige nå hos din lokale forhandler.