Revolusjon

innenfor arbeidsklær
2013 - Arbeidsklær - MASCOT® UNIQUE
23. Januar 2013

Tofargede arbeidsklær i 8 fargekombinasjoner, 14 produktvarianter og forskjellige stoffkvaliteter gir utallige variasjonsmuligheter i MASCOTs nye serie av arbeidsklær som lander hos forhandlere landet over i januar.

MASCOT UNIQUE er navnet på serien som er så bred at alle former for både industri og byggeri-virksomheter finner klær som passer perfekt til dem. Dessuten er serien sertifisert i henhold til alle relevante normer.

Sertifiserte arbeidsklær

MASCOT UNIQUE er også arbeidsklær med god samvittighet. Produktene er fremstillet på MASCOTs egen fabrikk i Vietnam som har en SA 8000 sertifisering. SA 8000 er den mest anerkjente internasjonale norm for sosial ansvarlighet. Når en leverandør har denne sertifisering kan forbrukeren være sikker på at produktene er fremstillet under gode og trygge medarbeiderforhold.

MASCOT® UNIQUE - Svart & Hvit - 2013