Hi-vis vernebukser – synlige, elastiske og slitesterke

    ACCELERATE SAFE Hi-vis bukse Mann
    Wed, 05 May 2021
    Enten du jobber i skogen, ved jernbanen eller på byggeplassen, er synlighet og bevegelsesfrihet alfa og omega. Med de nye MASCOT® ACCELERATE SAFE-buksene får du lette, slitesterke og elastiske hi-vis-bukser.

    Hvor mange timer jobber du i løpet av et år? Sannsynligvis så mange timer at bare de aller beste arbeidsklærne er gode nok – både når det gjelder sikkerhet og komfort. Med reflekser og fluorescerende kontrastfarger oppfyller buksene i herrepassform 19179-511 og damepassform 19178-511 kravene i EN ISO 20471 kl. 1, som stiller krav til synlige arbeidsklær.

    Elastisk stoff gir fri bevegelighet

    En lang arbeidsdag krever at buksene sitter som de skal, uten å forstyrre. Med stretchbukser kan du bevege deg fritt hele dagen, uten at klærne begrenser deg. Stretchstoffet er elastisk i alle retninger, og i kombinasjon med ergonomisk passform og lav vekt, gir dette optimal komfort. I MASCOT® ACCELERATE SAFE er også refleksene elastiske, så bevegelsesfriheten er på topp.

    Slitesterke og lette bukser

    Arbeidsbukser skal kunne brukes i dag, i morgen og om et år. Derfor er slitestyrke viktig, og derfor er vernebuksene 19179-511 og 19178-511 laget av et slitesterkt stoff som øker holdbarheten. Buksene er likevel lette, slik at de ikke føles tunge å ha på.

    ACCELERATE SAFE Hi-vis bukseACCELERATE SAFE Hi-vis bukse Produkter utviklet for kvinner

    Hi-vis-stretch for alle funksjoner

    MASCOT® ACCELERATE SAFE-serien tilbyr sertifiserte hi-vis verneklær for alle som trenger synlighet, funksjonelle detaljer og maksimal bevegelsesfrihet. I tillegg til et moderne design, sørger det komplette produktutvalget for at du er synlig kledd fra topp til tå.

    Jobber du i knestående stilling i løpet av arbeidsdagen? Buksene er utstyrt med knelommer, slik at du kan sette inn kneputer når du trenger dem. Knelommene er laget av slitesterkt CORDURA®, ettersom knærne ofte utsettes for mer slitasje. Med kneputer tar du vare på knærne dine, slik at også de holder i mange år. Buksene er sertifisert sammen med MASCOT-kneputene av typen SHORT og LONG, i henhold til EN 14404, og klargjort for hengelommer 19450-126.

    19179-511-buksene i herrepassform og 19178-511-buksene i damepassform DIAMOND er på lager, og kan kjøpes/bestilles hos din lokale MASCOT-forhandler.

     
    MASCOT® ACCELERATE SAFE